4 Mayıs 2017 Perşembe

Paratic.com Günlük Dolar Haberleri, Yorumları ve Fiyatları ile Ekonomi Takibini Kolaylaştırıyor!

Merhabalar; 

Uzun zamandır kişisel bloguma yazı yazmıyordum. Blogspot'un benim için yeri özeldir. Eski zamanlarda web sitesi açmak, domain almak, onu host etmek, site kurmak falan zor işlerdi. O zamanlar Wordpress'te yoktu veya varsa bile şimdiki gibi yaygın değildi. Günümüzün popüler micro blogları Tumblr, Medium gibi yerler ise henüz girişimine bile başlanmamıştı. İşte o günleri hatırlayan herkes için Blogger'ın yeri farklıdır. O yüzden sürekli olarak burayı güncelleyemesem bile vakit buldukça bir şeyler yazmaya gayret edeceğim. Bugünkü konumuz ise Türkiye'nin en genç ve dinamik Para Portalı olan Paratic.com! 

Paratic.com Dolar Takibi, Yorumları, Analizleri ve Haberleri Sayfası! 


Beni tanıyanlar bilir, Paratic.com'a açıldığı günden beri kendimce destek vermeye çalıştım. Özellikle sosyal medya - teknoloji ve finans konularında siteye yazdığım haberlerle destek olmaya çalıştım. Paratic üzerindeki yazılarımı Doğan Turgut Paratic.com linkine tıklayarak takip edebilirsiniz. Bugün size sitenin yeni tasarımından ve bünyesine eklediği yeni özelliklerden bahsedeceğim. Öncelikle bundan sonra uzmanlar dolar fiyatları hakkında ne demiş, şuan dolar ne kadar, piyasalarda dolara yön verecek önemli bir haber var mı diye o site senin, bu sosyal ağ benim gezmelerine gerek kalmadı. Bundan sonra dolar hakkında her şeyi takip etmek için bir tek Paratic.com'a girmeniz yeterli olacaktır.

Güncel Dolar Yorumları 


Paratic.com'un bu hafta içerisinde yeni tasarımıyla beraber bünyesine eklediği en büyük özellik, bundan sonra tüm uzmanların dolar hakkındaki yorumlarını, analizlerini tek bir sayfadan takip edebilecek olmanız. Yorumlar her sabah 09:00'da güncellenir ve yeni analizler geldikçe sayfaya eklenir. Bu yüzden dolar piyasalarındaki gelişmeleri ve uzmanların haberler hakkındaki yorumlarını tek bir noktadan öğrenebileceksiniz. Sitenin https://paratic.com/doviz-dolar-euro-yorumlari-tahminleri-analizleri/ sayfasına giderek takip listenize almanızı öneririm.

Güncel Dolar Haberleri 


Ülkemizde bu sektörde en bilinen siteler, Bloomberght, Bigpara ve Finans Mynet olarak sıralanabilir. Yine daha çok borsa alanında olsa da Borsa Gündem sitesi de sektörde oldukça takipçisi olan siteler arasında. Ancak bu sitelerin gün içerisinde yayınladıkları haberleri kaçımız anlıyoruz? Kaçımız tam olarak neyin ne olduğunu anlıyoruz. İşte Paratic.com içerisinde yayınlanan dolar haberleri alışılagelmişin dışında daha anlaşılır, bol görselli ve haberin kaynağının da yayınlanan içerikte bulunduğu haberler. Yine dolar haberleri içerisinde konuyla ilgili uzmanların attığı tweet'lere ve vatandaşların olaylara tepkisinede yer verilmektedir. Bu noktada paratic.com dolar haberlerini takip ederek rahatlıkla piyasalarının nabzını hissedebilirsiniz. Sitenin https://paratic.com/haberler/dolar-haberleri/ sayfasından sürekli güncellenen haberleri takip edebilirsiniz.

Güncel Dolar Fiyatları 


Henüz açılmamış olsa da bu hafta içerisinde Paratic.com'da doların anlık hareketlerini, fiyat grafikleriniz aylık - haftalık ve canlı olarak takip edebileceksiniz. Fiyatlar diğer sitelerdeki gibi gecikmeli olarak değil canlı olarak verilecektir. Henüz sayfa açılmamış olsa da madem bu kadar yazdım, kendi okurlarıma bununda bilgisini vereyim dedim. Onuda https://paratic.com/dolar/ linkinden rahatlıkla takip edebilirsiniz.

SONUÇ:


Eğer sizde para piyasalarını yakından takip ediyor ve gün içerisindeki gelişmeleri merak ediyorsanız, Paratic sizlere yeter :)

Herkese Bol Kazançlı Günler Dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder